به گزارش راهبرد معاصر اداره آمار کمیسیون اروپا(یورواستات) اعلام کرد که مطابق نتایج استخراج شده از بررسی صورت گرفته در سال ۲۰۱۹ میلادی، ۷.۲ درصد از شهروندان ساکن در کشورهای عضو این اتحادیه به افسردگی مزمن دچار هستند که این میزان سه دهم درصد بیش از شمار بیماران ثبت شده در سال ۲۰۱۴ است.
بر پایه گزارش یورواستات، در میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا، اسلوونی با ۱۵.۱ درصد بیشترین سهم جمعیت مبتلا به افسردگی مزمن را از آن خود کرده و پس از این کشور پرتغال(۱۲.۲٪) و سوئد(۱۱.۷٪) قرار دارند.
این گزارش نشان میدهد که اقتصاد برتر اتحادیه اروپا یعنی آلمان با نسبت ۱۱.۶ درصدی پس از سوئد دارای بالاترین نسبت جمعیت مبتلا به افسردگی مزمن است و از این نظر در جایگاه چهارم قرار دارد.
در مقابل، دو کشور اروپای شرقی یعنی رومانی و بلغارستان به ترتیب با ۱ و ۲.۷ درصد کمترین نسبت جمعیت افسرده را در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا دارا هستند و در مجموع کشورهای اروپای شرقی و جنوبی که معمولا از سطح توسعه اقتصادی و رفاه اجتماعی پایینتری نسبت به کشورهای اروپای شمالی و غربی برخوردارند دارای نسبت جمعیت افسرده کمتری هستند.
این گزارش همچنین حاکیست که سهم زنان در جمعیت مبتلا به افسردگی مزمن نسبت به مردان در تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا بالاتر بوده است. در این میان، پرتغال با ۱۶.۴ درصد بالاترین نسبت زنانی را که دچار افسردگی مزمن هستند، گزارش کرده است./یورونیوز